ubuntu en windows

ubuntu en windows

Ik gebruik al jaren met plezier Windows 7.  Waarschijnlijk heeft u ook Windows 7 op uw computer geinstalleerd. Wanneer u recent een computer heeft aangeschaft is de computer voorzien van Windows 8. In oktober 2015 heb ik windows 7 geupgrade naar Windows 10. Computer werkt tot grote tevredenheid. Multiboot blijft werken. Het enige wwar ik tegen aan loop is het traaf booten van Windows 10, maar verder heb ik geen problemen, alles werkt zoals het hoort.

Ik gebruik Windows 10 als ik Camtasia Studio wil gebruiken, met Camtasia studio kan je prachtige video’s monteren. Camtasia studio iverkrijgbaar voor Microsoft Windows en Apple OSX. Uiteraard gebruik ik Windows 10 ook wanneer ik wil gamen.

Alhoewel ik tevreden ben over Microsoft Windows 10 maak ik vaak liever gebruik van Ubuntu linux.

Wanneer ik ge telebankieren gebruik ik altijd Ubuntu linux, dit omdat Ubuntu linux praktisch imumm is voor virussen en spyware. Ook als ik ga werken aan mijn websites gebruik ik Ubuntu Linux, eenvoudig omdat Ubuntu Linux erg stabiel is en ik daardoor nooit last heb van een computer crash. Wanneer ik een lang artikel ga maken gebruik ik Libre Offie.Dit artikel kan ik als pdf file wegschrijven. Ook het maken van gecompliceerde spreadsheets is mogelijk met Libre Office.

Kortom ik gebruik met plezier Ubuntu voor allerlei toepassingen maar ook Windows 7 voor het gamen en het monteren van video’s met Camtasia. En dat is allemaal mogelijk met Ubunu Linux.

ubuntu en windows samen op uw computer

Wanneer u Microsoft Windows op uw computer heeft geinstalleerd kunt u Ubuntu linux naast uw bestannde besturingssysteem installeren. Aan uw Microsoft Windows programma’ veranderd niets.U kunt gewoon Microsoft Windows blijven gebruiken waneer U ubutu linux op uw computer hebt geinstalleerd.

 

Natuurlijk kan ik mij voorstellen dat u na het lezen van dit artikel ook kennis wilt maken met Ubuntu Linux.

Ik heb een YouTube kanaal gemaakt over de verschillende toepassingen van Ubuntu, ik nodig u hierbij uit om hier even naar te kijken.

Maak kennis met mijn YouTube kanaal

2 thoughts on “ubuntu en windows

  1. Web Hosting

    Ubuntu is an open source software operating system that runs from the desktop, to the cloud, to all your internet connected things.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *